Decupare panel (placa weiss)

Panelul, sau placa weiss, dupa cum mai este numit, poate fi gasit in comert la grosimi intre 20, 24 si 32mm, dar de orice dimensiune si culoare. Aceasta placa poate fi montata atat pe tamplarie de aluminiu cat si pvc.

Panelul poate fi utilizat atat pentru interior cat si pentru exterior, dar si in blaturi pentru usi si ferestre, panouri pentru balustrade, elemente pentru fatade si panourile din industria publicitara.

Decupare panel placa weiss si montare ventilator in termopan Care sunt avantajele unei placi weiss?

In primul rand, transferul termic este scazut, placa fiind rezistenta la diferentele mari de temperatura. Este rezistenta la socuri si deformari si poate fi disponibila intr-o gama de culori variata, cu o culoare diferita pe fiecare fata.

De asemenea, placa reprezinta si un bun sistem antiefractie. Nu in ultimul rand, placile sunt confectionate din PVC sau aluminiu.

Culorile in care poate fi disponibila placa weiss sunt: standard alb, maro, nuc, stejar auriu, mahon, mooreiche (wenge), dar se pot vopsi si in orice culoare RAL sau colanta.

Miezul unei placi weiss este din polistiren extrudat, cu densitate de 40 kg/m3, iar pretul este atractiv, indiferent de producatori.

Contacteaza-ne pentru o oferta de pret decupari in placa weiss!