images
decupare geam termopan
Servicii decupare geam termopan

Descoperiti Serviciile Noastre Profesionale de decupare geam termopan

Doresti sa-ti instalezi hota, centrala termica, grila de aerisire sau ventilator? De acum inainte geamul termopan nu va mai fi un impediment! Oferim servicii profesionale de decupare geam termopan pentru trecere tubulatura si montare ventilatie. Scapa acum de grijile instalatiilor care iti pot afecta geamul termopan!


Decupare geam termopan in orice sector din Bucuresti si din judetul Ilfov
Pentru lucrari de instalatie tubulatura hota, centrala termica, grila de aerisire sau ventilator, geamul se decupeaza inainte de a deveni termopan. Pentru aceasta procedura, se poate folosi o masina speciala de gaurire sau se poate opera si manual.
Dupa ce au fost date gaurile in ambele foi de geam, se confectioneaza baghete din aluminiu din interiorul foilor de geam, in felul urmator:
O bagheta se va confectiona pe rotund, pentru a reda un aspect estetic geamului, iar cealalta bagheta la dimensiunea geamului. Ambele vor fi umplute cu silicagel pentru impiedicarea condensului. Pe ambele laturi ale baghetei de aluminiu se va aplica o banda de butil care va fi sigilata, in cele din urma, cu tiocol.
Cum se poate gauri un geam termopan?
In functie de fiecare nevoie, un geam termopan se poate gauri in orice forma posibila: ovala, trapezoidala, rotunda, dreptunghiulara, etc. In functie de tubulatura care va fi instalata, intr-un geam termopan se pot da atatea gauri cate sunt necesare, dar in functie de latimea si lungimea acestuia.
ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI