images
Modificari termopane
Servicii de Modificari termopane

Descoperiti Serviciile Noastre Profesionale de Modificare a Ferestrelor cu Geam Termopan


Atunci cand efectuati renovari sau reparatii in locuinta dvs., este posibil sa aveti nevoie de modificari la ferestrele sau usile dvs. cu geam termopan. Motivele pot fi diverse, de la adaugarea unei noi deschideri ferestre sau decuparea unei gauri in geamul termopan, pana la inlocuirea geamului cu un panou sau invers.


Echipa noastra ofera asistenta in modificarea oricarui tip de tamplarie cu geam termopan. Poate doriti sa transformati o fereastra cu deschidere clasica si sa schimbati modul in care se rabateaza. O optiune populara este trecerea la o deschidere rabatabila sau oscilobatanta, permitand ferestrei sa se deschida in doua planuri, atat orizontal cat si vertical. Aceasta schimbare aduce beneficii semnificative, deoarece termopanele dotate cu astfel de feronerie sunt mult mai sigure si asigura o etansare superioara.


Procesul nostru de modificare este simplu, implicand masurarea sticlei sau a panoului si inlocuirea acestora. Durata intre cele doua vizite poate varia intre una si trei zile, in functie de complexitatea lucrarii. Suntem specializati in modificarea tuturor tipurilor de tamplarie cu geam termopan, indiferent de profil sau feronerie.


Contactati-ne acum pentru a aduce un plus de confort caminului dumneavoastra! Descoperiti serviciile noastre de modificare a ferestrelor cu geam termopan in Bucuresti.

ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI