images
reparatii rulouri exterioare
Servicii de reparatii rulouri exterioare

Descoperiti Serviciile Noastre Profesionale de reparatii rulouri exterioare

Folosind rulouri exterioare, ai garantata siguranta locuintei tale, acestea fiind eficiente ca sisteme antiefractie. Vei locui intr-un spatiu confortabil termic si fonic, rulourile oferind izolatie ridicata fata de sunetele si temperatura de afara. In caz de precipitatii, rulourile exterioare protejeaza geamurile si previn umezirea acestora.

Poti profita de aceste avantaje doar in cazul rulourilor exterioare alcatuite din piese de calitate si care se afla intr-o stare buna de functionare. Ca orice alt sistem, rulourile se pot defecta. In aceste situatii, te poate costa mai mult daca intervii pe cont propriu in repararea lor, decat daca apelezi la o echipa de specialisti.

Indiferent de tipul de rulouri pe care le ai (direct pe rama ferestrei, in golul ferestrei, pe peretele exterior ferestrei), noi te ajutam sa prelungesti durata de folosire a acestora si sa le mentii intr-o stare buna de functionare!

Efectuam reparatii rulouri exterioare in Bucuresti si judetul Ilfov

Scapa de grija unei defectiuni apeland la echipa noastra experimentata in reparatii rulouri exterioare. Ne asiguram de achizitionarea de piese de calitate la preturi accesibile si prevenim orice defectiune care poate aparea pe viitor!

Realizam reparatii rulouri exterioare din aluminiu, reparatii rulouri lemn si rulouri exterioare din PVC. Asiguram reparatiile pentru rulouri exterioare actionate electric cu motor, intrerupator sau telecomanda.

Noi te ajutam sa mentii izolatia termica si fonica a locuintei tale, sa-ti protejezi geamurile si sa mentii siguranta locuintei tale prin inlocuirea componentelor defecte cu piese de calitate si de lunga durata.

Pentru efectuarea de reparatii rulouri exterioare, ne deplasam in zona Bucuresti, indiferent de sector, si in orice localitate din judetul Ilfov.

Ce tipuri de reparatii realizam?
  • • reparatii rulouri exterioare din lemn, PVC sau aluminiu;
  • • inlocuire garnitura si sita in caz ca este rupta sau uzata;
  • • modificarea deschiderilor simple in deschideri tip rulou;
  • • repararea plaselor de tip rulouri exterioare din PVC sau aluminiu;
  • • inlocuirea manerelor si balamalelor defecte;
  • • inlocuirea si repararea plaselor de tantari;
  • • schimbare snur sau panglica la rulouri exterioare;
  • • inlocuit sau reparat tabachiere;
  • • reglaje si intretinere rulouri exterioare din lemn, tamplarie PVC sau aluminiu.

Indiferent de defectiunile pe care le intampini cu rolurile exterioare, noi asiguram repararea eficienta, in timp util si de lunga durata a acestora! Contacteaza-ne pentru reparatii rulouri exterioare, remedieri rulouri exterioare, reglaje rulouri exterioare, service rulouri exterioare in orice sectoare din Bucuresti si in judetul Ilfov!

ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI