images
montaj bara antipanica
Servicii de montaj bara antipanica

Descoperiti Serviciile Noastre Profesionale de montaj bara antipanica

O bara antipanica iti asigura o iesire imediata in caz de urgenta pentru ca poate trece de incuietori, indiferent de sistemul de blocare al usii. Exista pe piata o gama larga de sisteme de bara antipanica, de diverse tipuri si modele.

Indiferent de tipul de usa, fie ca este din lemn, metalica, PVC sau aluminiu, putem asigura montarea unui sistem antipanica de calitate si de lunga durata. Oferim asistenta in achizitionarea sistemului cel mai usor de operat, cu aspect estetic conform usii pe care va fi montata.

Instalarea unui astfel de sistem este recomandata in magazine, spitale, gradinite, scoli. Asiguram montaj sisteme antipanica in toate sectoarele din Bucuresti.

O bara antipanica are rolul sa elibereze usile de iesire in situatiile de urgenta sau de panica. Astfel, usa este deschisa prin apasarea barei orizontale. Usile pot fi deschise din exterior, prin intermediul manerului, dar si in situatia in care usa este blocata poate fi deschisa din interior, prin intermediul barei de impingere. Prin instalarea unui sistem antipanica, crestem siguranta persoanelor aflate in cladire, in cazul in care este necesara evacuarea de urgenta a acestora. Aceste usi iesire de urgenta sunt cunoscute si sub numele de „usi antifoc” sau „usi rezistene la foc”.

Pentru o siguranta sporita, contacteaza-ne pentru lucrari de montaj sisteme antipanica de calitate si la costuri reduse, in toate sectoarele din Bucuresti si in judetul Ilfov!

ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI