images
Intretinere tamplarie
service pentru intretinere tamplarie

Descoperiti service intretinere tamplariePentru curatarea si intretinerea ferestrelor (rama si geam) se vor folosii substante de curatare uzuale din comert, detergent neutru (de ex. de vase). Cu o carpa textile moale (molton, bumbac) imbibata in substanta de curatare, se sterge suprafata si se lasa sa se usuce, dupa care se mai sterge inca o data cu o carpa uscata sau umeda.Este interzisa curatarea acestor produse cu ajutorul materialelor abrasive, pertoliere sau acide care pot provoca zgarieturi sau pierderea luciului.

In vederea intretinerii garniturilor de cauciuc, pentru evitarea imbatranirii si pastrarea cat mai indelungata a elasticitatii lor, se vor pudra usor cu talc sau ulei siliconic o data sau de mai multe ori pe an.

Feroneria reprezinta parte importanta de furnitura, ea se monteaza perfect de furnizor la livrare, insa dupa sase luni de la instalare, beneficiarul trebuie sa recurga la intretinerea acesteia prin ungerea balamalelor si articulatiilor cu vasilina siliconica de doua sau trei ori pe an. ATENTIE ungerea se va xecuta dupa curatarea de praf a zonelor respective. Este INTERZIS beneficiarului sa efectueze reglaje sau orice manevre care forteaza elementele de feronerie. In aceste cazuri se recomanda sa fie chemat un specialist.

Periodic se vor identifica orificiile de drenare pentru a nu fi obdurate cu corpuri straine, la nevoie, se vor desfunda cu o bagheta de lemn sau material plastic.

Este INTERZIS a se actiona mecanic asupra ramelor, nu se vor lipi obiecte cu leucoplast, banda schotch sau alti adezivi.

De asemenea, se va evita asezarea unor obiecte care prin lovituri repetate, pot deteriora cercevelele. Cercevelele se vor proteja contra curentilor puternici de are din locuinta. Dupa plecarea din camera este indicat sa se lase deschise doar ferestrele si usile oscilante.

Ferestrele si usile din PVC sau aluminiu se folosesc la toate tipurile de cladiri in conditii normale de temperatura si umiditate interioara. Umiditatea peste conditii normale( provenita din bucatarii, bai,scurgeri din calorifere, flori in exces) datorita etansarii superioare a tamplariei a coeficientului de transfer temic care variaza intre 1,8W/mpK si 3W/mpK functie de geamul utilizat, conduce la condens pe suprafata interioara a geamului termopan.

Solutii: in acest caz trebuie aerisite incaperile, neefectuarea acestei operatiuni conduce in termen lung la aparitia egrasiei pe glafurile si zidurile insuficien izolate termic.

Temperatura, lipsa surselor de incalzit (calorifere) ,plasarea, dimensionarea gresita a acestora conduce de asemenea la condens, temperatura scazuta din interior poate de asemenea sa duca la aburirea geamurilor. Plasarea unor perdele din material textile lipite de ferestre conduce de asemenea la condens deoarece se elimina ventilatia naturala a ferestrelor.

Caldura din interiorul incaperii nu poate asigura incalzirea normala a sticlei interioare.

In situatia inchiderii de balcoane cu tamplarie PVC sau Aluminiu se impune efectuarea lucrarilor de suplimentare de izolatie ( vata minerala sau polistiren expandat ) a peretilor verticali, plafonului precum si pardoselii. Se recomanda montarea unui calorifer dimensionat in balcon, mai ales daca se renunta la tamplaria dintre camera si balcon. De asemenea se recomanda efectuarea tuturor reparatiilor daca se impun, exemplu: placi de beton fisurate, infiltratii de apa din acoperis etc.

Nerespectarea acestor recomandari poate conduce la discomfort.
ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI