images
utilitatea geamurilor termopan
utilitatea geamurilor termopan

Descoperiti utilitatea geamurilor termopanPentru geamurile termopan, utilitatea se poate observa chiar si in raport cu aerul conditionat, acestea avand capacitatea de a nu permite aerului rece sa iasa din interior. Geamurile termopan sunt eficiente din punct de vedere energetic si aduc o plusvaloare confortului din casa dumneavoastra.

Ce face un geam termopan sa fie eficient din punct de vedere energetic? In primul rand, geamurile termopane minimizeaza transferul de temperatura dintre interiorul si exteriorul casei. Geamul termopan are capacitatea de a reflecta pana la 80% din razele soarelui, iar in timpul iernii pastreaza caldura in interior.

Reflectarea razelor soarelui duce la blocarea unui procent mare din razele ultraviolete. Argonul, gazul plasat intre cele doua sticle ale geamului termopan, este un gaz mai greu decat aerul si din acest motiv caldura va trece mai greu prin el. Este important de stiut si ca Argonul este un gaz care se gaseste in aer si nu este toxic.

Beneficiile aduse de geamurile termopan

Geamurile termopan reusesc la un moment dat sa isi plateasca singure costurile de cumparare si de instalare, datorita capacitatii lor de eficientizare a transferului de energie. Casele sunt mai confortabile datorita eliminarii ferestrelor reci in timpul iernii si a celor fierbinti din timpul verii.

Aceste doua elemente prezentate mai sus duc si la un consum mai redus de caldura sau de energie prin folosirea aerului conditionat. Praful nu mai patrunde cu aceeasi usurinta ca la geamurile normale, datorita etanseizarii acestora.

Reducerea zgomotului din exterior este un alt factor important, un beneficiu real pentru confortul casei. Lipsa condensului de pe ferestre demonstrează capacitatea de etanseizare. Geamurile termopan se curata mai usor si ofera o siguranta sporita in cazurile de incercare de intrare prin efractie.

Beneficiile pe care le ofera geamurile termopan reprezinta motivul pentru care acestea trebuie sa fie achizitionate si instalate. Ne dorim ca la final, clientii nostri sa inteleaga rolul pe care geamurile termopan il au in viata lor.
ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI