images
Reglaje usi si ferestre termopan
Servicii de reglaje usi si ferestre termopan

Descoperiti Serviciile Noastre Profesionale de reglaje usi si ferestre termopanProcesul de instalare si de montare a usilor termopan nu se incheie in momentul in care ultimul surub a fost strans si ultima verificare facuta. Colaborarea cu clientul se mentine pe intreaga perioada de garantie a lucrarilor si in tot acest timp raspundem la solicitarile pe care clientul le are.

Reglajul la termen

De obicei, dupa o anumita perioada de timp, atat usile cat si ferestrele termopan necesita reglaje. Aceste reglaje fac parte din mentenanta si sunt necesare atunci cand integritatea geamurilor si a usilor este compromisa. Este indicat sa se realizeze reglaje periodice, pentru a evita o deteriorare mai mare in timp.

Usile si ferestrele "trag curent"

Atunci cand usile si ferestrele nu mai etanseizeaza bine, spatiul creat intre usa sau fereastra si toc va permite circularea aerului. In continuare acest lucru va duce la o pierdere de caldura si la aparitia unui disconfort in casa dumneavoastra. Garniturile pot fi in acest caz rupte, sau elementele mobile sunt slabite.

Reglajul elementelor mobile

In general, un imbus in cruce sau in stea cu opt colturi este ceea ce aveti nevoie pentru a efectua reglajele necesare usilor si ferestrelor termopan. Se poate regla sistemul de inchidere la termopane, se pot regla balamalele, se pot regla manerele si se poate regla sistemul de inclinare al geamului in cazul in care acesta este de tip oscilobatant.

Reglajul elementelor mobile si de imbinare din structura unui geam sau a unei usi termopan se face in general de personal cu pregatire tehnica, mai ales atunci cand sunt necesare sincronizari. Desi se spune ca ajutat de un imbus, puteti sa reparati sau sa reglati orice tip de usa sau geam termopan, nu este indicat sa faceti aceste reparatii ad-hoc.

Daca totusi va incumetati sa le faceti, considerati-le reparatii temporare, urmate de interventia la solicitare a echipei noastre de specialisti in acest domeniu.
ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI