images
Montaj plase tantari rulou
Servicii de montaj plase tantari rulou

Descoperiti Serviciile Noastre Profesionale de montaj plase tantari rulou

Plasele de tantari de tip rulou se pot monta pe orice tip de fereastra termopan sau usa, indiferent de tipul de tamplarie pentru care ati optat: aluminiu, PVC sau lemn stratificat.
Materialul folosit pentru plasa anti insecte de tip rulou este fibra de sticla ignifuga, iar axul si carcasa sunt realizate din aluminiu extrudat.
Manevrarea plaselor de tantari rulou este usoara datorita arcurilor si manerelor cu care sunt prevazute, permitand blocarea acestora in orice punct.
Avantajul major al plaselor de insecte de tip rulou este depozitarea facila pe timp de iarna intr-o carcasa situata in partea superioara a ferestrei termopan.

Iti poti alege si alte tipuri de plase anti insecte:
  • • Plase insecte de tip plisse
  • • Plase insecte cu balamale
  • • Plase tantari glisante / culisante
  • • Plase insecte rulou
ce facem
Servicii de reparatii usi, ferestre si rulouri exterioare

Experimentați servicii de reparații ferestre termopan la standarde ridicate. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva rapid și eficient orice problemă legată de ferestrele termopan.

images

Asigurăm soluții profesionale pentru etanșare, înlocuirea garniturilor și remedierea altor defecțiuni. Eficiența energetică și caracteristicile eco-friendly ale ferestrelor sunt încorporate în fiecare produs.

images

Oferim servicii complete de montaj pentru uși de garaj, adaptate nevoilor dvs. particulare. De la selecția ușilor potrivite până la instalarea lor impecabilă, suntem aici pentru a vă oferi un acces sigur și convenabil.

images

Adăugați un plus de securitate și control asupra luminii și intimității cu rulourile noastre exterioare. Oferim o gamă variată de rulouri elegante și durabile, iar echipa noastră vă asigură un montaj precis și eficient.

images
servicii de reparatii ferestre si usi termopan
reparatii ferestre

Alegeți reparatiiferestre.ro pentru servicii profesionale și rezultate de calitate în domeniul reparațiilor ferestrelor termopan, montajului ușilor de garaj și instalării rulourilor exterioare.

Client Testimonials
realizarile noastre
20
ani de experienta
100%
Satisfactie
4K
clienti fericiti

Sunt extrem de multumit de serviciile oferite de reparatiiferestre.ro pentru repararea ferestrelor mele. Echipa voastra a fost extrem de profesionista si a depus eforturi considerabile pentru a remedia problemele cu ferestrele mele, oferindu-mi o experienta placuta si fara griji.

contacteaza-ne
Ai intrebari? Vom fi fericiti sa ajutam !!!!
images
Working Hours
Luni - Sambata 9.00 to 19.00
0722167107
reparatiiferestre@gmail.com
Bucuresti, Sector 2, B-dul Ferdinand I, Nr.70, Et.3, Localitate: BUCURESTI